Cake of taart bakken en het vervolgens heerlijk oppeuzelen met vrienden of familie; wie houdt er niet van? Alleen al de geur van vers gemaakte cake maakt je hongerig. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar iets nieuws. Wat dacht je van ijshoorn cakejes? Naast dat ze snel en makkelijk te bereiden zijn, zijn ze ook nog eens overheerlijk. En daar gaat het uiteindelijk om, nietwaar? Voor dit recept heb je nodig: 200 gram suiker, 200 gram boter, 1 zakje vanillesuiker, 4 eieren, 200 gram zelfrijzend bakmeel en ten slotte ijshoorntjes. Bekijk hieronder hoe je te werk gaat.
Verwarm de oven voor op 165 °C. Pak vervolgens een aluminium bakje en knip hier gaten in voor de ijshoorntjes.
Vul de ijshoorntjes voor 2/3e met cakebeslag en plaats ze in de houders.
Zet de cakejes vervolgens voor 45 minuten in de oven.
Nu de cakejes klaar zijn laat je ze even afkoelen. Vervolgens kan je ze versieren met frosting of glazuur.
Strooi eventueel nog wat spikkeltjes op het cupcake ijsje en je bent klaar. Eet smakelijk!
Lekker hè? Vergeet dit recept niet te delen met al je vrienden op Facebook en Pinterest!