Het bakken van een cake of taart is al een kunst op zich, en soms hebben we alleen een beetje extra hulp nodig in de keuken om onze lekkernijen nog beter te maken. Het volgende trucje, uitgevoerd door YouTube kanaal Cakes StepbyStep, is serieus geweldig. In deze makkelijk te volgen video leer je niet alleen hoe je chocolade tempereert, maar ook hoe je een overheerlijke buitenkant voor een taart creëert met behulp van bubbeltjesplastic. Dankzij het bubbeltjesplastic krijgt je taart een bijzondere uitstraling waar al je gasten jaloers op zullen zijn!
In deze clip gaat ze voor een chocoladecake met vers fruit. Dit is iets waar ik nooit op zou zijn gekomen… en het is geniaal! Alles wat je nodig hebt is een stuk schoon bubbeltjesplastic en getempereerde chocolade. Zorg ervoor dat je een verwarmd mes gebruikt om te voorkomen dat de chocolade breekt zodra je het snijdt. Laat de chocolade ook even 10 minuten afkoelen voordat je het rond de cake wikkelt. Het overgebleven bubbeltjesplastic kan gewoon hergebruikt worden. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je dit stap voor stap maakt. Ken jij toevallig nog andere bak trucjes die gebruik maken van bubbeltjesplastic? Laat het weten en DEEL dit overheerlijke recept met je vrienden op Facebook als je er wat aan hebt gehad!
[goviral_player]