Fotograaf wilde zwerfhonden aan een nieuw gezin helpen, dus besloot hij ze makeovers te geven en daar foto’s van te maken. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tammy Swarek is professioneel fotograaf, en besloot dat ze iets wilde doen aan het groeiende aantal zwerfhonden dat nog iedere dag op de straat loopt. Veel van deze honden worden na verloop van tijd afgemaakt. Inmiddels heeft ze een manier bedacht die ervoor heeft gezorgd dat al talloze levens van dieren gered heeft.

Waarom zou je ze niet gewoon een foto shoot geven?

zwerf1

Swarek’s project, genaamd Shelter Pets Project werkt samen met de Union County Animal Protection Society. Op deze manier willen ze zwerfhonden van de straat helpen, en ervoor zorgen dat ze geadopteerd worden. Samen met haar partner Tammy Michael geven ze zwerfhonden een spectaculaire make over, en voorzien ze van een professionele fotoshoot.

De foto’s en kostuums hebben iets te maken met de hond z’n persoonlijkheid, wat elke foto uniek en bijzonder maakt.

zwerf2

zwerf4

Het project is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes. “Na de allereerste shoot kregen we al tientallen reacties binnen van gezinnen die de honden wilde adopteren.”

Het enorme succes van het project heeft ertoe geleidt dat er inmiddels foto’s zijn gemaakt van elke hond die in het asiel te vinden is.

Ook worden de foto’s online verkocht. Dit doen ze om geld op te halen voor het asiel, zodat ze meer ruimte kunnen realiseren zodat de honden langer blijven. Alle opbrengsten van de verkoop is voor het asiel zelf.

zwef3

Hoewel haar foto’s een grote hit zijn op het internet, had Swarek van tevoren nooit verwacht dat haar idee zo populair en effectief zou zijn. Het heeft de levens gered van tientallen honden.

zwerf5

Het is bijna onmogelijk om naar deze foto’s te kijken en één van deze honden niet naar huis te willen nemen. Een prachtig initiatief als je het mij vraagt!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.