Dakloze vrouw vindt een vastgebonden hond aan een paal. Wanneer ze naar het briefje om zijn nek kijkt? Ongelooflijk..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Na een moeilijke tijd te hebben meegemaakt, werd een vrouw genaamd Lisa Snyder gedwongen haar huis te verlaten samen met haar drie katten. Ze werd op deze manier gedwongen om haar leven voort te zetten op straat.

Ze had amper genoeg middelen om rond te komen. Echter, dat maakte Lisa niks uit toen ze een hond tegenkwam die dringend hulp nodig had. Het arme beest werd vastgebonden aan een paal en aan zijn lot achtergelaten. Om zijn nek hing een klein briefje: “Ik zoek naar een nieuw huis. Zorg voor me!” De meeste mensen liepen zonder ook maar om te kijken langs de angstige hond. Lisa wist dat ze iet moest doen, maar het was te laat op de avond om de reddingsdiensten te waarschuwen, noch het asiel.

dakloos

Toch ging ze door het vuur voor de arme Joey. Achteraf gezien zijn het vaak de mensen die het minst hebben, die het meeste geven. Ondanks haar slechte gezondheid bleef Lisa de hele nacht bij het hondje zitten, om hem op deze manier de nacht door te helpen. De volgende dag nam ze de hond onder haar hoede, en bracht hem naar het dichtstbijzijnde asiel. Vier maanden later is Joey gelukkiger dan ooit bij zijn nieuwe gezin.

Zo zie je maar weer dat hulp soms uit onverwachte hoeken komt. Wat een ongelooflijk bijzonder gebaar van deze behulpzame vrouw.