Reddingswerkers vinden een zwerfhond langs de kant van de weg. Wat hij met zich meedroeg viel mijn mond van open.. Wow!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In de dierenwereld worden pitbulls vaak neergezet als ‘gevaarlijk’. Persoonlijk geloof ik dat een pitbull pas gevaarlijk is als hij op die manier wordt opgevoed.

Als een hondeneigenaar zijn/haar huisdier geen liefde geeft, is het normaal dat het dier agressiviteit vertoont.
De waarheid luidt: pitbulls zijn van nature ontzettend lief ras. Hoe meer dat lieve karakter omarmd wordt, hoe aardiger ze worden. Dat is precies wat de medewerkers van de Mercy Animal Clinic merkte toen ze op een dag melding kregen van een zwerf pitbull.

hondje

De hond, genaamd Pittie werd binnengebracht. Het leek erop alsof ze niet lang daarvoor een bevalling had ondergaan. Ze had ook een beetje hangende tepels, wat erop kon duiden alsof ze voeding heeft gegeven.

Toen kwamen ze tot een schokkende ontdekking. Ze droeg die hele tijd een piepkleine kitten met zich mee.
De reddingswerkers kwamen tot de conclusie dat de kitten nog maar twee dagen oud was. Na latere onderzoeken bleek dat het beestje niet ouder dan 10 dagen moest zijn.

In de onderstaande video zie je hoe veel Pittie om de kitten geeft. Het is hartverwarmend om te zien!

Ook zo genoten van deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!