Ze Poseert Voor Een Foto Op Een Boot. Dan Kijkt Haar Man Achter Haar En Ziet DIT…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Twee koppels waren aan het varen op de Golf van Mexico toen een van hen iets vreemds zag drijven in het water. Toen ze dichterbij kwamen, konden ze hun ogen niet geloven: het was een Jack Russel die verdwaald was op zee.

De vier inzittenden van de boot brachten de hond snel aan boord waarna ze zo snel mogelijk de kustwacht belden. Op dat moment kwam de groep erachter dat de hond al drie uur lang vermist was. De hond, wiens neus het enige zichtbare was boven water, bleef drijven dankzij een zwemvest. Als hij dit vest niet droeg was de kans groot dat hij het niet had overleefd. Gelukkig werd de hond al snel herenigd met zijn bezorgde baasje. “We waren al heel lang aan het zoeken maar konden hem niet meer vinden, we dachten dat we hem uit het oog waren geraakt,” zei de bestuurder van de boot.

zwemvest hond

“[Het baasje] vertelde, ‘het is mijn jongen en ik ben zo blij dat hij toch terecht is.'” Bekijk de hartverwarmende redding hieronder en deel dit bericht om iedereen te herinneren aan het belang van een zwemvest als je met je hond gaat varen op zee.