Hij brengt zijn zieke hond iedere dag mee naar het meer. De reden bracht tranen in mijn ogen.. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het volgende verhaal is een goed voorbeeld van de sterke band tussen een baasje en zijn trouwe liefdevolle hond.

John Unger en zijn hond Schoep zijn al 19 jaar bij elkaar. John redde de hond uit een asiel toen hij pas 8 weken oud was. Maar toen Schoep ouder werd, kreeg hij artritis waardoor lopen ontzettend veel pijn deed. Ook heeft de arme hond moeite met slapen door de pijn in zijn gewrichten.

ziek

Om de pijn iets te verlichten gaat John elke dag met zijn hond naar een meertje vlakbij zijn huis. John en Schoep kunnen uren achter elkaar in het water doorbrengen. Ze dobberen dan wat rond en genieten van elkaar gezelschap.

“Het neemt het gewicht en druk op zijn gewrichten weg. Schoep heeft bijna geen pijn meer als hij in het water drijft,” legt John uit.

Als ze in het water zijn rust Schoep op het lichaam van John en probeert wat te slapen omdat hij dan eindelijk even geen pijn voelt.

Schoep is helaas in juli 2013 op 20 jarige leeftijd overleden, wat een prachtige leeftijd is voor een hond. De vriendschap tussen John en Schoep is een mooi voorbeeld van de onvoorwaardelijke liefde die mensen voor honden hebben en andersom.

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!