Koppel besluit een laatste keer een zwangerschapstest te doen. De uitslag? Dit zagen zelfs ZIJ niet aankomen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Vaak is het zo dat als je een zwangerschapstest video tegenkomt of een filmpje waarin iemand ze zwangerschap aankondigt je ze niet eens opent toch?

Waarschijnlijk is de reden hiervoor dat ze allemaal hetzelfde zijn en je natuurlijk al weet hoe ze gaan eindigen. Bij dit filmpje is het tegendeel waar!

Brittany en Jeremy Bay hebben al 30 zwangerschapstesten gedaan en deze gaven allemaal dezelfde negatieve resultaten aan. Echter, In het onderstaande filmpje, zonder dat iemand dit had verwacht kregen zij eindelijk positief bericht!

Schermafbeelding 2016-08-30 om 14.17.36

Nadat Jeremy kanker kreeg waren bepaalde dingen die zij nodig hadden om zwanger te raken aangetast maar toen Jeremy zijn moeder overleed besloten zij de hoop niet op te geven. De moeder van Jeremy wou namelijk altijd heel graag kleinkinderen en zij hadden haar belooft dit te verwezenlijken. Op de verjaardag van Jeremy zijn moeder maakte zij de keuze om het voor de laatste keer te proberen en deden zij de test. Toen zij naar de uitslag keken geloofde zij hun ogen niet! Het was alsof zij gezegend waren met een geschenk van boven!

Jeremy was al een stiefvader voor Brittany’s zoon van een vorig huwelijk, die dolblij was met de komst van een broertje of zusje. Nu dat hun familie eindelijk groter gaat worden, zie ik alleen maar meer liefde in hun toekomst!

Ik ben zo blij dat ze dit moment hebben gefilmd. Een moment waarvan zij niet hadden verwacht dat die ooit nog zou komen en een moment dat hun leven voor altijd zal veranderen. Nu dat zij dit op video hebben kunnen zij altijd naar dit moment terugkijken en terugdenken aan het moment waarop het allemaal begon.

Bekijk hieronder het fantastische filmpje waarin Jeremy en Brittany het grote nieuws besluiten te vertellen aan de rest van de familie.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook en deel de vreugde!