Zwangere vrouw werkt 2 banen maar krijgt een wel verdiende pauze van deze CEO..

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Soms is een lief gebaar zoals in deze video alles wat nodig is om weer te geloven in al het goede in de wereld.

Miljonair Marcus Lemonis komt tijdens het filmen van zijn TV show een zwangere vrouw tegen die 2 banen werkt om rond te kunnen komen. Ze heet Tami en ze werk in de winkel als een manager en als bartender in de horeca. Dit doet ze allemaal terwijl ze zich voorbereid op de komst van haar eerste kindje! 2 banen werken is al zwaargevoeg, maar als je daarnaast ook nog zwanger bent is dit geen goede combinatie. Zeker in het laatste trimester is het voor de aanstaande moeder belangrijk genoeg rust te nemen. Zwangere vrouwen hebben al genoeg aan hun hoofd met de voorbereiding van de bevalling en de bekende zwangerschapskwaaltjes..

moeder-zwanger-zwangerschap

Wanneer Lemonis aan Tami laat weten wat hij met haar management positie wil doen wanneer ze eenmaal is bevallen van de baby houdt Tami het niet meer droog. Ze zal niet langer in de horeca hoeven te werken. Lemonis verteld haar dat ze de leiding zal krijgen over de supermarkt locatie en dat hij haar direct 6 maanden loon zal uitbetalen zodat ze de rest van haar zwangerschap rustig aan kan doen.

Het televisieprogramma van Lemonis volgt hem terwijl hij kleine bedrijven in nood helpt weer op de rit te komen. Tami zal nooit vergeten wat Lemonis die dag voor haar heeft gedaan. Niet alleen voor de supermarkt maar ook voor haar persoonlijk!

Wat een lieve actie van Lemonis!