9 Maanden Zwangerschap In 4 Minuten: Dit Filmpje Laat Je Het Wonder Van Het Leven Zien.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een website voor geneeskunde heeft de onderstaande 3D-animatie online gezet waarin de ontwikkeling van een foetus in slechts 4 minuten wordt samengevat. En wat is dit wonderbaarlijk om te zien!

Op het moment van bevruchting worden alle kenmerken van de mens bepaald; de grootte, de oogkleur en de huid. Wekenlang groeit de embryo in de baarmoeder van zijn moeder. In de baarmoeder verandert de bevruchte eicel in 9 maanden van een embryo in een foetus van zo’n 50cm. Hoewel het lichaam van de foetus zich in het eerste trimester het meest ontwikkelt, groeit het in de maanden daarop nog flink door. 40 weken aan complexe processen die met de zwangerschap te maken hebben, zijn met behulp van deze speciale animatie in een paar minuten samengevat.

zwangerschap geboorte baby

Het is werkelijk fascinerend om te zien en het is überhaupt al knap dat dit in 9 maanden kan! In de onderstaande clip krijgen we een kijkje tijdens de fascinerende ontwikkeling van een foetus die in slechts 4 minuten wordt samengevat. Vond je deze video net zo mooi als wij, vergeet hem dan niet te delen met al je vrienden op Facebook zodat zij ook kunnen genieten van dit wonderbaarlijke filmpje!

Volg ons op Facebook: