Alleenstaande Moeder Woont In De Daklozenopvang, Maar Wanneer Haar Baas Haar Spreekt Valt Ze In Shock Neer!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Angel even apart werd genomen op haar werk, had ze het idee dat ze iemand moest gaan inwerken. Ze wist echter niet dat dit haar manager was die undercover was gegaan…

Angel had niets in de gaten omdat de filmploeg zei dat ze gefilmd zou worden voor een bedrijfsdocumentaire. Haar manager, Michell Model, werd compleet vermomd in de hoop dat Angel hem niet zou herkennen. Net als vele andere alleenstaande moeders hoopte Angel dat zij ooit een helpende hand zou vinden voor haar moeilijke levensomstandigheden, en dat is precies wat ze nu krijgt dankzij het tv-programma “Undercover Boss”.

Het doel van dit tv-programma is om undercover uit te vinden hoe medewerkers op de werkvloer functioneren. Soms eindigt dit met ontslag, maar in de meeste gevallen, zoals deze, loopt het goed af en beseft de manager dat zijn werknemers echt beter verdienen.

daklozenopvang

ZIE OOK: Moeder bevalt van een gezonde baby, maar wat er 3 weken later gebeurt? Hartverscheurend…

“Ik hou van deze baan, maar het is niet altijd makkelijk geweest”, vertelt Angel. Toen ze 25 was, werd ze zwanger en verloor zij haar oude baan als bedrijfsleider van een restaurant. “We zijn al een hele tijd dakloos en wonen daarom in een daklozenopvang,” vertelt Angel tegen de man waarvan zij denkt dat dit haar nieuwe collega is. Het mooie is dat Angel gewoon alles aan de man vertelt die de macht heeft om haar leven compleet te veranderen. Mitchell was dan ook tot tranen toe geroerd toen hij hoorde in wat voor situatie Angel momenteel zit.

In de grote ontknoping aan het einde van het filmpje onthult Mitchell wie hij werkelijk is en hij vertelt Angel dat ze gepromoveerd wordt tot assistent bedrijfsleider. Hiermee krijgt ze een salarisverhoging van 14.000 dollar (= 30.000 euro) per jaar. Angel breekt als ze dit hoort – maar dan wacht er nog een verrassing. Ze ontvangt namelijk ook nog een belastingvrije cheque van $250.000 dollar, wat neerkomt op 233.000 euro, om een huis voor zichzelf en haar kinderen te kunnen kopen.

Angel barst in tranen uit en valt op de vloer – en die reactie kunnen wij ons goed voorstellen. Wat een prachtige en welverdiende verrassing!

Volg ons op Facebook: