Moeder Bevalt Van Een Gezonde Baby, Maar Wat Er 3 Weken Later Gebeurt? Hartverscheurend…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Holly beviel van haar eerste kind toen ze 26 was. Het was een schitterende periode en alles leek voorspoedig te verlopen, totdat er iets verschrikkelijks gebeurde…

Toen Holly het ziekenhuis verliet, was ze continu bezig met het verzorgen van haar baby. Drie weken later begon ze echter pijn te krijgen bij haar nek en haar benen begonnen steeds zwakker te worden. De symptomen werden steeds erger en na 3 weken kwamen doktoren erachter dat ze leed aan een aandoening die het “Guillain-Barre” syndroom heet.

Binnen 72 uur was Holly compleet verlamd en kon niet meer zelfstandig ademen. Hierdoor moest ze tweeënhalve maand door een ventilatortje ademen en kreeg ze via een buisje te eten. In de emotionele video hieronder krijgen we het ongelooflijke herstel van Holly te zien.

zwanger, zwangerschap, baby

ZIE OOK: Ze staat op het punt haar zwangere buik te onthullen, maar kijk zodra ze haar shirt omhoog doet…

We zien onder andere hoe ze opnieuw leert ademen, leert lopen en natuurlijk het moment waarop ze meemaakt hoe het is om een moeder te zijn. Het eerste stukje is al hartverscheurend, maar wacht tot je ziet hoe Holly zich op een miraculeuze manier weet te herstellen. Ben je net zo ontroerd door het filmpje als wij, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook. Want als je vrienden een filmpje echt moeten zien, dan is het deze wel.