Man Stelt Zijn Vrouw Gerust Tijdens Watergeboorte Op De Meest Adembenemende Manier Mogelijk.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is een van die video’s die ik nooit meer zal vergeten. Het is werkelijk een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien en mocht je er hetzelfde over denken als wij, dan zul je deze video ook vast fascinerend vinden.

Dit filmpje legt de dag vast waarop een geboorte plaatsvindt en de intieme momenten tussen deze man en vrouw. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ondersteunt, assisteert en kalmeert hij zijn vrouw op de momenten wanneer dat nodig is. Zijn vrouw, volledig gekleed in zwangerschapskleding en een badpak, ziet er stralend en positief uit toen de camera’s op haar gericht werden.

bevalling geboorte baby verloskundige zwangerschapskleding

En dat kan natuurlijk ook niet anders, want de bevalling vond in comfortabele familiesfeer plaats. Wat een fascinerende manier om zo nieuw leven op aarde te zetten. Deze vrouw koos voor het bevallen in water, mede omdat er veel voordelen aan zitten. Warm water werkt vaak ontspannend. En hoe meer je ontspant, hoe meer endorfine je lichaam aanmaakt. Dit werkt pijnstillend en zorgt ervoor dat je de weeën beter op kunt vangen.

Ook kun je in het water makkelijker bewegen en gaat het allemaal wat geleidelijker. Voor haar man was deze waterbevalling ook positief, zeker omdat hij op deze manier de mogelijkheid kreeg om haar goed te ondersteunen. Wat een prachtige video die het verdiend om gedeeld te worden.