Een Zwangere Hond Ligt Levenloos In Een Veld, Maar Seconden Later Gebeurt Het Onverwachte.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De eerste keer dat de mensen van Take Me Home Pet Rescue naar deze zwerfhond genaamd Norah gingen kijken, vreesden ze dat ze dood was. Tot hun grote verbazing beweegde ze haar hoofdje terwijl ze aan de zijkant van de weg lag, helemaal alleen.

Norah was ongrijpbaar en liet niemand in haar buurt komen. Het team moest angstig toekijken hoe Norah de drukke snelwegen van Texas overstak. Na een aantal weken van proberen om Norah te vangen, lukte het eindelijk. Ze merkten op dat ze er veel dunner uitzag dan voorheen, en waren geschokt toen ze beseften dat ze zwanger was geweest!

hond zwanger

Slechts een paar dagen voor haar redding beviel Norah van negen kleine puppy’s. Ze had haar puppy’s verstopt in de binnenplaats van een nabijgelegen kerk, veilig in de bosjes. Daar zochten ze hun toevlucht. Zodra Norah en haar puppy’s allemaal bij elkaar waren, bleef ze hen vertroetelen – alleen hadden ze nu een warme, veilige omgeving en waren voor altijd van de straat.

Rekka ving Norah en haar puppy’s op in samenwerking met Take Me Home Pet Rescue. Ze vertelt, “Ze was in slechte conditie toen we haar vonden en ze was broodmager. Inmiddels is ze weer wat aangekomen en lijkt zich goed te voelen. Ze vindt het leuk om rond te rennen en te spelen met haar puppy’s. Ze is zo’n geweldige hond!”

Wat een geweldig voorbeeld van de kracht van een hondenreddingsteam. Deel dit verhaal van Norah en haar puppy’s met je vrienden op Facebook!