Ze Duwt Haar Zwangere Buik Tegen Het Glas, Maar Kijk Hoe De Orang-oetan Reageert. ZO SCHATTIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik heb altijd geloofd dat dieren een speciale connectie hebben met mensen en dat ze bepaalde dingen kunnen aanvoelen. Neem bijvoorbeeld mijn hond; ze weet altijd wanneer ik in een dipje zit en komt bij me zitten om me op te vrolijken. Nadat ik zag hoe deze orang-oetan reageerde toen een 37-weken zwangere dame haar buik tegen het glas van zijn verblijf aanhield, werd mijn geloof in deze connectie alleen maar sterker!

zwangere buik moeder zwanger

Rajang is een 47-jarige mannelijke orang-oetan die verblijft in de Colchester Zoo in Engeland. Toen Masie Knight en haar partner Jamie Clark in de dierentuin waren, besloten ze een bezoek te brengen aan Rajang. Masie dacht dat het schattig was om haar buik tegen het glas aan te houden, maar had totaal niet op de reactie van Rajang gerekend. Hij deed namelijk net alsof hij haar buik kuste! Hoewel we niet weten wat er in het hoofd van Rajang omging toen hij de buik kuste, wil ik best geloven dat ze een speciale connectie met elkaar delen. Dit is misschien wel de schattigste video die ik in lange tijd heb gezien!