Moeder Is Zwanger Van Vierling, Maar Wanneer Ze Bevalt En Hun Gezichten Ziet, Is Ze Sprakeloos!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

IVF is een veelgebruikte methode wanneer de bevruchting niet op een natuurlijke manier tot stand kan komen. Miranda Crawford onderging zo’n IVF behandeling om zwanger te raken van haar eerste dochter.

Miranda en Josh Crawford, beiden verpleegkundige, wilden uiteindelijk drie of vier kinderen hebben. Toen Miranda opnieuw zwanger wilde worden nadat haar eerste baby was geboren, onderging ze nogmaals een IVF behandeling. De artsen plaatsten twee embryo’s in haar baarmoeder, en zes weken later kreeg ze te horen dat ze zwanger was van een tweeling. Maar dat was nog niet alles, want vier dagen later kregen Miranda en Josh te horen dat ze geen tweeling, maar een vierling zouden krijgen. “Ik was gechoqueerd, de dokter was gechoqueerd,” zei Miranda.

zwanger, zwangerschap, verloskundige, echo, kraamzorg, bevalling, bevallen

ZIE OOK: Ze beviel van ’s werelds eerste levend geboren zevenling. Hoe ze er 18 jaar later uitzien? WOW!

De hele zwangerschap was eng voor Miranda, omdat ze het vermoeden had dat ze misschien een miskraam zou krijgen. Gelukkig ging alles goed en toen Miranda 34 weken zwanger was, beviel ze van vier gezonde baby’s, waaronder twee identieke tweelingen.

Vergeet niet dat er twee verschillende embryo’s geïmplanteerd waren; het is dus heel zeldzaam dat ze beviel van twee identieke tweelingen. Miranda en Josh verwelkomden twee identieke tweelingzusjes en twee identieke tweelingbroertjes: Mia, Madison, Jackson en James. Bekijk in de onderstaande video hoe de baby’s er nu uitzien en vergeet deze video niet te delen met je vrienden om deze familie alle geluk te wensen!