Schoonmoeder Is Zwanger Van Zijn Tweeling, 37 Weken Later Ontdekken De Artsen Wel Iets Heel Vreemds…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De moeder van Kendra genaamd Crystal kon er niet meer tegen dat haar dochter er kapot van was dat zij en haar man, Aaron, niet zwanger konden raken. Vandaar dat de 52-jarige Crystal besloot om de draagmoeder te worden van haar dochter en schoonzoon.

Met behulp van in-vitrofertilisatie (IVF) kon Crystal niet één kindje dragen, maar twee! Ze liet haar eigen huis achter om een jaar bij Kendra en Aaron te gaan wonen. Deze keuze moest ze wel maken aangezien ze elke dag hormooninjecties kreeg en elke week echo’s moest laten maken.

Toch gebeurde er tijdens de helft van de zwangerschap iets vreemds. Crystal begon hevig te bloeden en even leek het erop alsof ze een miskraam zou krijgen. Gelukkig bleek het mee te vakken en de doktoren zagen dat allebei de baby’s kerngezond waren.

echo

Na 37 weken werd de tweeling, Domenia en Mia, geboren. Crystal’s heldendaad toont aan hoe ver sommige moeders willen gaan om hun kinderen gelukkig te maken. Bekijk het hele verhaal in de video hieronder en vergeet dit bijzondere verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook!