Moeder Bevalt Van Baby In De Badkamer. Dan Kijkt Vader In Het Toilet En Ziet Het ONDENKBARE.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2000 kreeg een Britse vrouw genaamd Claire last van gevoelloosheid, zwellingen en verlammingen. Ze werd gediagnosticeerd met multiple sclerose (MS) op 19-jarige leeftijd.

Hoewel MS niet te genezen is, kreeg Claire medicijnen om haar zwakte en problemen met haar gezichtsvermogen te verminderen. Vijf maanden later ging Claire weer aan het werk terwijl ze wist dat ze op elk moment een MS-aanval kon krijgen. En net toen ze de hoop op een romantische relatie had opgegeven, ontmoette ze een collega genaamd Paul. Vanaf dat moment ging alles beter. Ze werd verliefd. Na vier jaar beviel Claire van een gezonde zoon. Gelukkig had ze een normale zwangerschap gehad. Maar in maart 2005 sloeg het noodlot toe. Claire’s MS verlamde haar lichaam.

zwangerschap

Als gevolg van het voortdurend in bed liggen, kwam ze 4 kilo aan… maar haar menstruele cyclus bleef regelmatig. Op een nacht werd Claire plotseling wakker met ernstige krampen in haar onderbuik. “Het voelt net alsof ik moet bevallen!” schreeuwde ze. Paul rende naar de badkamer – precies op het moment dat Claire aan het bevallen was op het toilet. Het koppel had geen idee dat Claire zwanger was!

Maar dat was nog niet alles, want Claire en Paul maakten nog iets schokkends mee. Bekijk de video hieronder om te zien wat er vervolgens gebeurde, en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook!