Ze Giet Wat Zout In Een Vaas, Maar Wat Ze Uiteindelijk Creëert Zal Je Verbazen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Nu de feestdagen er weer aan komen zijn we allemaal haastig op zoek naar leuke decoratie. Daarnaast is het extra leuk als je met weinig middelen iets leuks en origineels kan maken voor in huis.

In deze video demonstreert Brooke van What’s Up Moms hoe je een paar leuke en creatieve decoraties maakt om je huis feestelijk mee aan te kleden. Zo laat ze bijvoorbeeld zien wat voor verrassende dingen je kunt doen met een paar simpele kaneelstokjes. Daarnaast creëert ze een leuke decoratie voor kerst door zout in een vaas te gieten en de decoratie vervolgens af te maken op haar eigen manier. Met deze ideetjes kom je helemaal in de stemming voor de feestdagen. Deze ideetjes worden allemaal met de hand gemaakt en zijn in een paar minuten klaar. Leuker kan haast niet!

decoratie

ZIE OOK: Ze maakt een prachtige kerstkrans van boterhamzakjes. Het resultaat? Ongelooflijk mooi!

Vergeet niet om het filmpje tot aan het einde af te kijken, want ze heeft nog een verrassing in petto! Ben jij van plan om een of meerdere ideetjes zelf te gaan maken? Laat het weten in de reacties en vergeet deze leuke ideetjes niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!

Volg ons op Facebook: