Hij Strooit Zout In Een Koekenpan — Wat Er Even Later Gebeurt? Briljant!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

We weten allemaal dat zout de oplossing is tegen een wijnvlek op het tapijt, maar de tips waar de man uit deze video mee komt? Ik had echt geen idee dat dit allemaal mogelijk was!

De meeste mensen gebruiken zout om voedsel nét wat meer smaak te geven. Niemand houdt immers van een flauw gerecht. Gebruik echter niet teveel zout, want je hebt er echt maar weinig van nodig.

Toch zit in heel veel producten zoals bijvoorbeeld kant-en-klaarmaaltijden, soepen, pizza’s, sauzen en hartige snacks veel zout. Hierdoor krijgen de meeste mensen ongemerkt veel te veel zout binnen. En als je dan toch probeert te minderen met zout, waarom zou je het dan niet voor allerlei andere doeleinden gebruiken?

pan koekenpan

ZIE OOK: Hij doet azijn en bakpoeder in de gootsteen. De reden? Dit werkt beter dan ik dacht.

In deze video krijg je zien wat je zoal met zout kunt doen. Je krijgt onder andere te zien hoe je een strijkbout op de beste manier schoonmaakt. En heb je een ei op de grond laten vallen? Geen probleem! Met de tip uit deze video is de vlek zo verdwenen.

Zout was nog nooit zo handig! Wij vonden deze tips uitermate handig, maar wat vind jij er van? Ga jij ze gebruiken? Geef je mening op Facebook en vergeet deze handige tips niet te delen, we weten zeker dat je vrienden er veel aan zullen hebben!

Volg ons op Facebook: