De Reactie Van Deze Baby Die Voor Het Eerst Een Paardenbloem Ziet Is Het Schattigste Dat Je Vandaag Zult Zien.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In Nederland is zanger Tom Fletcher van de Britse groep McFly/Bused nog niet zo bekend, maar de lach van zijn zoontje zal je hart laten smelten! Dit filmpje van zijn zoontje die lacht om een paardenbloem wordt massaal bekeken en dat vinden wij helemaal niet zo gek aangezien zijn lach gewoon te aanstekelijk is. Fletcher is groot fan van Toy Story en heeft zijn zoontje daarom Buzz genoemd. Samen met Buzz besloot hij op een zonnige dag een wandeling te maken waarbij het zoontje voor het eerst een paardenbloem ziet. Papa Tom blaast de paardenbloem uit en Buzz weet niet wat hij ziet!

baby

De kleine Buzz zit in een draagzak achterop papa’s rug als Tom naar een paardenbloem blaast. Wat er volgt is een lachbui van Buzz en we weten zeker dat je je glimlach niet kunt onderdrukken tijdens het bekijken van dit filmpje. Fletcher schreef op YouTube: “Dit is waarom het zo geweldig is om vader te zijn”, en wij geven hem groot gelijk.

Wat is het toch fascinerend om te zien hoe iets simpels als een paardenbloem iemand zijn dag kan maken. Buzz zal dit moment niet snel meer vergeten! Wij dagen je uit om niet te glimlachen als je zijn aanstekelijke gibber hoort.

Bekijk hieronder de schattige video (waarschijnlijk de schattigste die je vandaag zult zien) en vergeet hem niet te delen met anderen zodat je vrienden ook een grote glimlach op hun gezicht krijgen.