Zoon geeft zijn moeder een fles wijn, wanneer ze de boodschap op het etiket ziet.. Fantastisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een van de leukste dingen aan het ontdekken dat je een kindje gaat krijgen is het spannende nieuws delen met je vrienden en familie.

Steeds vaker kiezen mensen een originele en grappige manier om dit blije nieuws bekend te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en het internet staat vol met grappige, emotionele, en bijzondere filmpjes waarin toekomstige opa’s en oma’s te horen krijgen dat er een kleine spruit opkomst is. Zo besloten ook Andy en Stacie Burr de moeder van Andy op een originele manier te vertellen dat ze binnenkort oma gaat worden. Het stel is al bijna 20 jaar bij elkaar wanneer ze besluiten een kindje te willen. Ze weten dat dit voor vrienden en familie als een hele grote verrassing zal komen en besluiten daarom de reactie van de moeder van Andy te filmen wanneer ze het grote nieuws te horen krijgt.

wijnetiket

Janice, de moeder van Andy denkt dat hij en Stacy gezellig langs komen voor een dineetje. Op het eerste gezicht heeft ze niet door dat de vles wijn die het stel heeft meegenomen een hele bijzondere boodschap op het etiket heeft staan. Ze pakt de kurkentrekker en begint de vles open te maken. Wanneer haar zoon vraagt of ze deze wijn als eens eerder gedronken heeft krijkt Janice nog eens goed naar het wijnetiket. Dan kan ze haar ogen niet geloven.

Het etiket is een afbeelding van een zwangerschapsecho. Het duurt even voor ze deze informatie heeft verwerkt en kan niet geloven dat de twee echt een kindje verwachten. Dit is duidelijk iets waar Janice lang op heeft gewacht want ze is in de zevende hemel met dit blije nieuws!

Bekijk de lieve reactie van Janice hieronder. Ik moest erg lachen om de opmerking van Janice aan het einde van het filmpje wanneer ze haar excuus aan haar schoondochter aanbiedt.