Het Lijkt Een Normale Chocoladetaart, Maar Zodra Het Begint Te Draaien? WOW.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat op het eerste gezicht op een fantastisch mooie chocoladetaart lijkt, blijkt eigenlijk nog iets veel mooiers te zijn. Dit moet je met eigen ogen zien om te geloven.

Wij hielden niet voor mogelijk dat je dit met een taart kon doen. De Franse Alexandre Dubosc bewijst hiermee dat taarten niet alleen lekker en mooi kunnen zijn, maar ook kunnen zorgen voor entertainment. Dubosc doet dit door gebruik te maken van de ouderwetse zoötroop-manier. Het is één van de eerste animatie-technieken waarmee bewegende beelden konden worden bekeken.

De zoötroop bestaat uit een rechtopstaande cilinder met verticale sleuven. Wanneer de cilinder wordt rondgedraaid kan men door de sleuven de plaatjes zien, die aan de binnenzijde van de cilinderwand zijn gemonteerd.

marsepein taart chocoladetaart

ZIE OOK: Deze Japanse cheesecake taart met slechts 3 ingrediënten laat iedereen watertandend achter! 

Door bepaalde “frames” over een taart te verspreiden en deze vervolgens rond te draaien, ontstaat er een illusie van beweging. Wat een geweldige en originele creatie! Bekijk de bewegende taart hieronder en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je graag een stuk van deze taart zou willen!

Volg ons op Facebook: