Zo Worden Kipnuggets Écht Gemaakt

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Laatst zat ik bij de McDonald’s om een lekkere vette hap te halen, dus ik besloot om een portie kipnuggets te nemen (mijn McDonald’s favo!). Ze zijn goddelijk, echt waar, maar naderhand vroeg ik me toch af wat ik nou precies in mijn lichaam had gekregen. Waar worden kipnuggets eigenlijk van gemaakt? Is het wel echte kip? Je hebt vast weleens de onderstaande foto gezien van de roze smurrie.

roze-slijm

Ik weet niet of ik dit moet geloven, het ziet er ook heel onsmakelijk uit. Ik moet er niet aan denken dat ik dit binnenkrijg. Het ziet er een beetje uit als ijs. Als het ook echt ijs was, oké, dan zou ik het wel opeten. Maar kipnuggets? Nee. Zijn dit rauwe kipnuggets? Is dit de manier waarop Chicken McNuggets worden gemaakt? Nee. Wat het wel is: Geen idee.

kipnuggets

Maar hoe worden kipnuggets dan wél gemaakt? Dit filmpje laat het je zien:

GELUKKIG! Geen vies roze spul, maar gewoon gemalen kippenborst. Grappig om te zien hoe kipnuggets eigenlijk aan hun vorm komen. Nooit geweten dat dit zo werkte! Eet jij vaak kipnuggets? Of misschien ken je wel een paar vrienden die helemaal gek zijn van die kipdingen? Deel dit met hun!