Zo Steel Je Het Grootste Stuk Pizza Van Je Vrienden Zonder Dat Ze Het Doorhebben!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ben je het zat om altijd maar het kleinste stuk pizza op te moeten eten en is het je dus nooit gelukt om het grootste stuk in handen te krijgen? Zo ja, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! We houden (bijna) allemaal wel van pizza en kunnen op elk moment van de dag zo’n lekker krokant stuk wel gebruiken. Denk maar eens aan die heerlijke krokante bodem, gesmolten kaas, ananas en salami erop. Heb ik je al hongerig gemaakt? Nog niet? Mooi, dan ga ik nog even verder. Zo’n grote pizza kan je natuurlijk nooit in je eentje opeten (tenzij je écht berehonger hebt), dus zul je het moeten delen.

pizza

Bijvoorbeeld met je familieleden of gezellig met vrienden op de bank. En dan wil jij natuurlijk het grootste stuk, dat is logisch. Ook al is het niet altijd even aardig of beleefd, met deze truc heb je gegarandeerd het grootste stuk pizza en je vrienden zullen zich dan vast afvragen hoe je dat hebt bemachtigd. Simpel, het enige wat je nodig hebt is een scherp mes en een pizza (duh). Ook is het handig om de pizza vervolgens niet in het zicht te gaan snijden, want op dat moment zal je gigantisch door de mand vallen en dan kun je het grootste stuk pizza wel vergeten.

Stel je dus verdekt op en begin met snijden zoals genoemd wordt in het filmpje hieronder — je vrienden zullen hier nooit achter komen. Vond je het handig? Vergeet dan vooral niet te delen. Eet smakelijk!