Ze Loopt Nietsvermoedend Op Straat — Maar Kijk Wat De Mannen In Het Wit Doen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Valentijn is een dag om je vriend(in) eens goed te verrassen. Stuart Edge nam dit wel erg letterlijk en bezorgde enkele dames een kleine hartaanval met zijn pop-upserenades.

Stuart Edge houdt er van om mensen blij te maken. Eerder deed hij dat al door pizzabezorgers met een goocheltruc een flinke fooi te geven en nu doet hij dat door nietsvermoedende dames te verrassen met een serenade. Stuart riep de hulp in van een aantal vrienden om onbekende dames een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen. Gekleed in witte overhemden met zwarte stropdassen en met een roos in hun hand, gingen ze op pad om een aantal dames te verrassen met een liefdeslied. De reacties van de dames zijn onbetaalbaar.

Valentijnsdag, roos, overhemd, stropdas, rozen

ZIE OOK: 12 mannen staan stil op het podium. Wanneer de muziek start? Let goed op de man in het midden!

Zowel de mannen als de vrouwen leken er veel plezier in te hebben. Af en toe zongen ze een ander nummer, om wat variatie in de mix te brengen. Hoewel veel dames geshockeerd waren door de onverwachte verrassing, accepteerden anderen de roos met een vriendelijke lach. Bekijk hieronder hoe deze charmante mannen de harten van vele vrouwen veroverden en vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!