Jurylid Noemde Dit “Een Van De Beste” Optredens Die Hij Ooit Had Gezien. Op 1:25 Kreeg Ik Kippenvel!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een nummer van Freddie Mercury coveren is geen gemakkelijke opgave, maar Jordan Smith waagde toch een poging en blies daarmee alle coaches van The Voice omver!

Tijdens de halve finale van het negende seizoen van The Voice, zong hij “Somebody To Love” van Queen en liet hiermee iedereen in de zaal sprakeloos achter. De zanger uit Kentucky, die werd vergezeld door een gospelkoor, bewees met zijn optreden dat hij het verdient om de competitie te winnen.

De noten die hij zong waren fantastisch, luister vooral even goed op 2:15. Na zijn optreden sprong zijn coach, Adam Levine, uit zijn stoel en gaf hem een dikke, welverdiende knuffel. “Ik hoef eigenlijk niets te zeggen, want dit is werkelijk een van de beste optredens die ik ooit in mijn leven heb gezien,” zei Levine.

zingen-optreden

ZIE OOK: Michael Bublé kan niet geloven dat deze dame hem onderbreekt, maar kijk wie ze naar het podium roept…

En de coaches waren niet de enige die onder de indruk waren van zijn zangkwaliteiten — Smith’s vertolking kwam al snel op nummer 1 terecht in de iTunes Top Songs lijst. Bekijk het epische moment hieronder en vergeet dit optreden niet te delen met al je vrienden op Facebook als je ervan onder de indruk bent!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!