Jurylid Is In Tranen Wanneer Hij Ziet Wie Er Staat Te Zingen Op Het Podium… Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met Vernon Barnard, een jongen die werd geboren met glaucoom, een ziekte aan de oogzenuw. Vernon kon steeds minder goed zien en verloor uiteindelijk zijn gezichtsvermogen.

Toen hij 5 jaar oud was had hij al 16 operaties ondergaan. Maar ondanks zijn handicap en de tegenslag in zijn leven, besloot Vernon zijn passie voor zingen te volgen en schreef zich in voor The Voice van Zuid-Afrika. Hij hoopte erop dat in ieder geval één jurylid zou omdraaien – wat immers al voldoende zou zijn om door te mogen gaan naar de volgende ronde. Jurylid Bobby van Jaarsveld was al binnen enkele seconden geraakt door Vernon’s stem. Met zijn versie van het nummer “Story of My Life” van One Direction wist hij ook de andere juryleden tot tranen toe te roeren.

voice
Jurylid noemde dit ‘een van de beste’ optredens die hij ooit had gezien. Op 1:25 kreeg ik kippenvel!

In deze video zien we hoe jurylid Bobby na afloop van het optreden op zijn knieën gaat en Vernon smeekt om hem te kiezen. Uiteindelijk koos Vernon ook voor Bobby en samen vormden ze een team voor het vervolg van de zangcompetitie. Ik weet zeker dat Vernon nog heel ver zal komen met zijn unieke stem en ongelooflijke talent! Bekijk zijn auditie hieronder en vergeet deze video niet te delen met je vrienden om hen de prachtige stem van Vernon te laten horen.