Pianist Kan Zijn Oren Niet Geloven Wanneer Een Jong Meisje DIT Begint Te Zingen Op Het Podium…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bereid je voor op een fantastisch optreden van een meisje dat beschikt over een dijk van een stem en een ongelooflijk muzikaal talent!

Maak kennis met Charice, een jonge zangeres die langzamerhand steeds meer wordt gerespecteerd door de muziekindustrie. Ze bleef daarom ook niet onopgemerkt door muzieklegende en gerenommeerde songwriter/producer David Foster, die haar flink heeft geholpen. Hij was als een soort mentor voor haar. In deze video treden ze samen op en laten ze hun eigen versie van het nummer “All By Myself” horen. Als je zelf bekend met met zang dan weet je vast wel dat dit nummer extreem moeilijk is en je er een groot vocaal bereik voor nodig hebt.

optreden, zingen, podium, piano, pianist

ZIE OOK: Michael Bublé kan niet geloven dat deze dame hem onderbreekt, maar kijk wie ze naar het podium roept…

Charice zingt dit nummer met zoveel emotie en kracht dat het duidelijk wordt dat Celine Dion en Whitney Houston haar belangrijkste invloeden en inspiratiebronnen zijn. Ze begon nog maar net met zingen toen ze me al helemaal omver blies. En aan David Foster te zien was hij verbaasd en erg onder de indruk van haar kwaliteiten. Wat een ongelooflijk mooie ervaring moet dit voor haar zijn geweest! Heb je net als ons genoten van dit fantastische optreden? Vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook, zodat zij ook kunnen genieten van dit muzikale talent.