Deze Zusjes Zingen Een Prachtig Nummer Dat Misschien Wel Beter Is Dan Het Origineel. Wauw!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De Lumineers hadden met ‘Ho Hey’ een ware wereldhit te pakken, maar de Canadese zusjes Lennon en Maisy Stella, 11 en 15 jaar oud, zingen hun eigen versie van deze wereldhit.

In dit filmpje staan de zingende zusjes op het podium van ‘Grand Ole Opry’, een concert met countrymuziek dat wekelijks in Nashville, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee, wordt gehouden. De twee zusjes wisten het publiek van Grand Ole Opry helemaal te betoveren met hun geweldige optreden. Het gekozen nummer, “Ho Hey” van de Lumineer, wordt des te poëtischer door de uitzonderlijke band tussen de twee zussen die duidelijk zichtbaar is tijdens de voorstelling.

zingen podium cover gitaar toneel

Ze zongen dit nummer ooit al eens tijdens een toneelavond op school, waarna hun moeder het op YouTube plaatste. De video ging viral en nog geen drie dagen later zat de hele familie in een vliegtuig naar New York. Daar mochten de zusjes optreden bij het Amerikaanse ochtendprogramma Goodmorning America. De video is al wat ouder, maar bezorgt zó’n kippenvel dat we ‘m je niet wilden onthouden. Bekijk hun fantastische optreden hieronder en vergeet dit waanzinnige duet niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: