13-jarig meisje komt het podium oplopen. Maar wanneer de operamuziek begint? Hoe is dit mogelijk?!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen dit 13-jarig meisje genaamd Laura Bretan het podium betrad, verwachtten de juryleden niet veel van haar auditie. Echter, momenten later zou ze iedereen in de zaal én de juryleden sprakeloos achterlaten.

Laura is namelijk een enorm getalenteerd operazangeres. Ik kan goed begrijpen waarom ze stijf stond van de zenuwen. Simon Cowell wordt namelijk gezien als één van de meest kritische juryleden van het programma. Maar Laura’s auditie ging zo goed dat ze een golden ticket bemachtigde voor de eerste halve finale van America’s Got Talent. Laura wist niet alleen het hele publiek naar haar hand te zetten, ze kreeg ook nog eens een enorm compliment van Simon. “Droom ik of is dit zojuist echt gebeurt?” zei Simon vol ongeloof tegen de operazangeres.

Schermafbeelding 2016-06-07 om 10.25.33

“Ik dacht nog bij mezelf, als ze begint met zingen, gaat het gewoon niet werken. Maar toen gebeurde dit… Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt in al die jaren dat ik meewerk aan deze show.” En geef hem eens ongelijk. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n magische stem gehoord als die van Laura. Na veel oefenen en talloze zanglessen is dit meisje klaar voor het grote podium. Bekijk haar optreden hieronder en vergeet deze fantastische auditie niet te delen met je vrienden als je er ook zo van onder de indruk bent!