Simon springt uit zijn stoel om op de ‘Gouden Knop’ te drukken, maar kijk wie er voor hem staat…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Simon Cowell is een man die niet alleen bekend staat om zijn oog voor talent, maar ook als iemand die extreem kritisch kan zijn.

Het is dan ook niet makkelijk om ervoor te zorgen dat dit jurylid onder de indruk is van je talenten. Deze vrouw genaamd Calysta Bevier wist Simon echter zover te krijgen om toch voor haar te drukken. Nadat een ander jurylid haar aan compliment geeft vanwege haar mooie kapsel, vertelt Calysta dat haar kapsel eigenlijk niet haar vrijwillige keuze is. Een jaar geleden werd ze namelijk gediagnosticeerd met eierstokkanker. Gelukkig wist ze de ziekte te overwinnen en dat straalt er vanaf als ze op het podium staat te zingen. Ik hield het niet droog!

optreden

Ze koos ervoor om het nummer “Fight Song” te zingen, waarmee ze bewijst dat ze een echte vechter is, zelfs al op zo’n jonge leeftijd. Niemand in de zaal had verwacht dat ze dit nummer ook op zo’n prachtige manier zou brengen. Petje af! Bekijk haar optreden hieronder en vergeet deze auditie niet te delen als je geïnspireerd bent door dit getalenteerde meisje.