Hij vraagt zijn dochtertje iets te zingen voor de camera. Haar reactie? ONBETAALBAAR!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Sommige kinderen zijn gewoon zó schattig dat het bijna niet de handelen is. Josie is één van die kinderen.

Toen deze video werd opgenomen was ze slechts 23 maanden oud, maar heeft ondanks haar leeftijd al een groot muzikaal vermogen! Om nog maar niet te beginnen over haar enthousiasme voor de camera. Ze is een natuurlijke performer en zangeres. Zodra haar vader aan haar vraagt of ze haar eigen unieke vertolking van het kindernummer “Old MacDonald” wilt zingen, zet Josie het hele huis op z’n kop! Samen met haar favoriete speelgoed besluit ze een show weg te geven voor de kijkers. Dit meisje zou haar eigen televisieprogramma moeten krijgen! Blijf ook even hangen voor haar “Grand Finale”.

zingen

Haar vader heeft volkomen gelijk.. Het einde van deze zangvideo is misschien wel het schattigste van alles! Geen wonder dat deze video binnen de kortste keren het gehele internet over ging.. Inmiddels is haar video al meer dan 8 miljoen keer bekeken. Josie heeft miljoenen fans over de hele wereld gekregen.

Van katten, honden, eenden, boerderij dieren, het is overduidelijk dat Josie een groot zwak heeft voor welke diersoort dan ook. Ik hoop met heel mijn hart dat we nog veel meer van dit schatje gaan zien! Ze moet haar fans natuurlijk niet té lang laten wachten.

Bekijk de hartverwarmende video hieronder, en vergeet deze zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!