Door een zeldzame ziekte lijkt deze vrouw op een 9-maanden oude baby. Je gelooft NOOIT hoe oud ze écht is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maria Audete werd geboren op 7 mei 1981. Ze is dus 35 jaar oud. Echter, ze lijkt ongeveer net zo oud als een 9-maanden oude baby.

Doktoren zeggen dat Maria, die in Brazilië woont, lijdt aan een zeldzame vorm van hypothyreoïdie, die een aanzienlijk tekort aan schildklierhormonen aangemaakt. Toen Maria nog maar 9 maanden oud was, zorgde deze auto immuunziekte ervoor dat ze zich fysiek gezien niet doorontwikkelde, zowel mentaal als cognitief. Een levensecht voorbeeld van “Benjamin Button.” Het frustrerende aan Maria’s conditie is dat het waarschijnlijk genezen had kunnen worden.

afwijking

Maria woont samen in met haar vader en stiefmoeder in Ceara, Brazilië. Ondanks dat de omstandigheden op z’n zachts gezegd hartverscheurend zijn, is Maria omringt door liefde.

Haar vader en stiefmoeder geloven dat Maria door god gestuurd is. Er is zelfs een plaatselijke universiteit die beloofd heeft om Maria voor de rest van haar leven gratis te voorzien van alles wat ze nodig heeft. Gelukkig zijn er zoveel mensen die deze vrouw steunen.

Daarom wil ik iedereen vragen om Maria’s verhaal te DELEN op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!