Moeder denkt dat het een normale chemotherapie is. Maar als de dokter zijn mondkap afzet? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je iemand kent die chemotherapie heeft ondergaan, weet je hoe slopend het kan zijn. Op zowel emotioneel als fysiek gebied.

Ik kan me amper voorstellen hoe moeilijk het moet zijn voor iemand die dit mee moet maken, zonder de steun van familie en vrienden die in de buurt zijn. Toen er bij Mary Glasure borstkanker werd vastgesteld wist ze dat ze onmiddellijk moest beginnen aan chemotherapie. Dit was de enige manier voor haar om de borstkanker te overwinnen. Toen Mary naar het ‘Tony Teramana Cander Center’ ging voor haar eerste chemo, voelde ze zich down en verdrietig. Maar er stond haar een grote verrassing op te wachten! Terwijl Mary op de dokter aan het wachten was, kwam er plotseling een man binnenlopen met een chirurgen masker op.

verrassing

Mary had hem nog nooit gezien, althans, dat dacht ze. Niet lang daarna kwam ze erachter dat het een dierbare was die ze al in twee jaar niet had gezien. Haar zoon, die twee jaar geleden afreisde om te vechten voor zijn land, was onverwachts thuisgekomen en wilde zijn moeder op een bijzondere manier verrassen.

“Ik voelde mij op dat moment ontzettend verdrietig. Maar toen hij zijn masker afzette sprong ik een gat in de lucht. In geen miljoen jaar had ik voorspeld dat dit zou gaan gebeuren.”

“Best grappig eigenlijk. Ik dacht dat het een andere dokter was dan normaal. Ik stond echt op het punt om weg te lopen.”
Ik moet eerlijk toegeven dat ik een traantje of twee heb moeten laten door deze prachtige reünie. Mary heeft de kracht gevonden om door te gaan. “Ik moet ervoor vechten, en ik ga het winnen. Geen twijfel over mogelijk,” aldus Mary.