Ongelooflijk.. Deze zeearend zit vast in de grill van een rijdende auto!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Begin oktober 2016 vluchtten mensen in het zuid-oosten van de VS verder het land in voor de aankomende cycloon Matthew.

Matthew is een tropische cycloon die zich over de Atlantische Oceaan bewoog. De cycloon liet een spoor van verwoesting achter in de Caribbean en trekt vervolgens door naar het vaste land van de VS. Vooral Haïti is zwaar door Matthew getroffen. In totaal staat het doden tal daar op meer dan 1000.. Op 8 oktober kwam de orkaan aan land in South Carolina om vervolgens door te treken naar Florida en Georgia. Ook in Amerika wordt veel schade aangericht. En niet alleen mensen worden door het natuurgeweld getroffen..

adelaar

Vlak nadat orkaan Matthew de staat Florida heeft verlaten krijgt de lokale politie van Clay County een verontrustend telefoontje. Een zeearend was door de harde wind in de grill van een auto terecht gekomen! Het dier was de controle in de lucht volledig kwijtgeraakt en eindige zo in deze benarde situatie.

adelaar-2

De bestuurder van de auto had in het begin niet door dat hij een verstekeling in de voorkant van zijn auto had zitten! Automobilisten die hem tegemoet kwamen rijden zagen de zeearend en dat deze nog bewoog. Zij twijfelde geen moment en seinden de bestuurder dat hij moest stoppen. Eenmaal aan de kant van de weg wist hij niet wat hij zag!

adelaar-3

De hulpdiensten worden gebeld en brandweer en politie is snel ter plaatsen om de arend te bevrijden. Ze moeten de auto behoorlijk openknippen om het dier eruit te kunnen krijgen. Het blijft een mysterie of de vogel al rijdend in de auto terecht is gekomen of dat het dier beschutting zocht voor de storm toen de auto nog stilstond. Wonder boven wonder heeft de zeearend dit avontuur overleefd!

adelaar-4

De zeearend is gelukkig niet ernstig gewond geraakt. Hij miste wel wat veren en had een paar krassen en kneuzingen opgelopen. Hij wordt naar een vogelopvang gebracht waar hij weer helemaal wordt opgelapt. Deze prachtige zeearend krijgt heel toepasselijk de naam Matthew en vliegt hopelijk weer snel rond in het wild.

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...