Ze Zijn Slechts 8 Jaar Oud, Maar Toen De Muziek Startte Viel Mijn Mond Open!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je krijgt niet elke dag een optreden te zien dat zo leuk en fascinerend is als deze. Toen ik deze kindjes voor het eerst zag dansen vergat ik bijna dat ze nog maar 8 jaar oud waren toen deze performance opgenomen werd. Hun bewegingen zijn zo indrukwekkend en synchroon dat ze overkomen als goed getrainde professionals die dit al jaren doen. Het feit dat ze zo jong en getalenteerd zijn maakt het optreden alleen maar unieker. Toen ik acht jaar oud was kon ik ZEKER niet zo goed dansen als deze talentjes! Hun ritmegevoel is zó goed dat je niet zou zeggen dat ze nog maar 8 zijn.

dansers

Deze dansgroep treedt op onder de naam “Dance Precisions” en ze worden alsmaar populairder mede dankzij optredens zoals deze. Dankzij hun fantastische optreden op het nummer “Scream & Shout” tijdens de Kids Artistic Revue National Dance Competition werden ze eerste en dat maakte hen een veelbesproken onderwerp op sociale media. Bekijk hieronder met eigen ogen waarom iedereen het over dit optreden heeft. Wat vind jij van dit optreden? Vind je ze te jong om zo op te kunnen treden of ben je omver geblazen door hun adembenemende talent? Wees niet bang om je mening te geven in de reacties hieronder of op Facebook.