Ze ziet op straat een vuilniszak bewegen.. Wanneer je ziet wat er in zit, ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Malissa Sergent Lewis gaat te laat op haar werk komen.

Om nog zo snel mogelijk op de basisschool aan te komen waar ze werkt neemt ze een binnenweg door het stille afgelegen platteland van Kentucky. Daar doet ze een schokkende ontdekking. Dit zal haar leven gaan veranderen. De moeder van 3 ziet een zwarte vuilniszak midden op de weg liggen. Zelfs vanaf een afstand kon ze duidelijk zien dat de vuilniszak beweegt.. Er zit zeker weten iets levends in de zak. Hoe dichter ze komt hoe meer de vuilniszak gaat bewegen. Hij lijkt wel of hij de weg probeert over te steken. Malissa pakt haar telefoon en besluit te filmen terwijl ze op de zak afrijdt.

vuilniszak

Wanneer Malissa uit haar auto stapt en op de zak afloopt heeft het dier in de zak duidelijk door dat er iemand in de buurt is. Zo goed als het gaat probeert hij op haar af te lopen.

Het zou een wild dier kunnen zijn. Malissa twijfelt geen moment en scheurt de zak open. Ze kan haar ogen niet geloven wanneer ze ziet wat er in de zak zit..

vuilniszak 2

Malissa doet een schokkende ontdekking. In de zak zit een puppy! Zodra hij Malissa ziet begint zijn staart te kwispelen. Hij draagt een halsband maar geen identificatie. Ze buisluit de puppy mee naar haar werk te nemen. Daar wordt hij door de kinderen overspoeld met liefde en aandacht. Het hondje is dolblij met alle aandacht. Die avond wordt hij door een dierenarts goed onderzocht en krijgt hij zijn inentingen. De zaak wordt door de lokale politie onderzocht.

Op Facebook plaats Malissa een foto van de pup met de volgende tekst:

“Als deze puppy van jouw is, laat het mij weten. Als jij de rotzak bent die deze pup in een vuilniszak heeft gestopt en hem aan de kant van de weg heeft gegooid.. je bent niet goed in je hoofd.”

Malissa besluit de kleine hond te adopteren! Onbegrijpelijk dat iemand dit een hondje aan kan doen.. Gelukkig loopt het voor deze puppy goed af!