Ze Zette Haar 4 Jaar Oude Dochtertje Tussen 6 Pitbulls En Liet Hen Voeren. Hoe Ze Reageerden? Te Knap Voor Woorden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bereid je voor op een van de meest verbazingwekkende voorbeelden van de kracht van liefde die je ooit hebt gezien! Zoals de moeder in het filmpje zegt: “Mensen zeiden altijd dat ze dit nooit voor elkaar kon krijgen.” Zes pitbulls die recht voor hun voedsel staan dat op de grond wordt gegooid door een 4-jarig meisje. De meeste mensen zouden denken dat deze situatie ongelooflijk gevaarlijk is en dat de honden het kleine kindje zouden aanvallen, maar als je begrijpt hoe je de macht kunt krijgen over dit soort honden door middel van goede, intensieve training, dan weet je dat ze veilig is en we ons geen zorgen hoeven te maken.

Nog even wachten voordat ze mogen eten…

honden-tussen-eten

Niet alleen de mannetjes wachten geduldig af wanneer ze het bevel geeft om te blijven zitten, ook de andere honden komen niet in de aanval wanneer het kleine kindje hun voedsel over de grond verspreidt. Haar moeder vertelt haar nog even om te tellen, en ze blijven allemaal wachten totdat ze tot vijf heeft geteld. Wanneer het moment daar is dat ze mogen eten, gaan ze direct op het voedsel af zonder elkaar in de weg te lopen.

Dit is een van de beste video’s die we in lange tijd hebben gezien. Hoe knap! Hoe denk jij erover? Is het juist dat zo’n klein meisje tussen een groep honden gezet wordt? Is het niet gevaarlijk, ook al zijn de honden goed getraind? Laat het ons weten.