Ze Zeiden Dat Dit Meisje Met Het Syndroom Van Down Nooit Kon Zingen. Maar Toen Bewees Ze Het Tegendeel.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen doktoren zeiden dat meisjes zoals zij met het Syndroom van Down nooit in staat zouden zijn om te kunnen zingen, bewees dit dappere meisje het tegendeel. Wat ze voor elkaar heeft gekregen is werkelijk ongelooflijk.

Dames en heren, maak kennis met Madison Tevlin. Ze is geboren met het Downsyndroom en deskundigen dachten dat ze nooit in staat zou zijn om haar stembanden correct te kunnen gebruiken.

Zoals te zien is in de video gebruikt Madison tweemaal de standaard vocale energie (gemeten in microvolts) om fatsoenlijk te kunnen spreken, dus moet je je eens voorstellen hoeveel ze moet gebruiken om te kunnen zingen!

meisje-downsyndroom-zingen

Volgens verschillende bronnen hebben ten minste 14 op de 10.000 pasgeborenen het Downsyndroom. Dit syndroom wordt veroorzaakt door een extra chromosoom, die zich bevinden in al onze lichaamscellen en onze erfelijke eigenschappen bevatten. Normaal gesproken hebben we in elke cel twee exemplaren van elk chromosoom, maar iemand met het Downsyndroom heeft er geen twee, maar drie.

Wij zijn compleet omvergeblazen door haar adembenemende talent. Hoe knap is dit?! Bekijk de inspirerende video hieronder en wees niet bang om hem te delen als je hem mooi vond.