Ze Was Nietsvermoedend Aan Het Koken, Maar Toen Ze Haar Favoriete Liedje Hoorde? Ik Kan Niet Stoppen Met Lachen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze vrouw was nietsvermoedend eten aan het bereiden in haar keuken, maar toen ze hoorde dat haar favoriete liedje aan het afspelen was deed ze iets wat iedereen vol verbazing achterliet!

Ik geloof nooit dat er een persoon is die dit artikel nu zit te lezen en zichzelf nooit heeft betrapt op het meeswingen op het catchy nummer “Ice Ice Baby” van Vanilla Ice. En dat kan ik me goed voorstellen, want dat nummer was een gigantische hit (en dat is het nog steeds!)

vrouw-danst-in-keuken

Volgens Wikipedia was het nummer ‘Ice Ice Baby’ in de eerste instantie helemaal niet zo succesvol. De hype begon pas toen een diskjockey het nummer regelmatig begon te draaien. Het was de eerste hiphop single die aan de top van de Billboard charts stond, maar ook in Australië, België, Nederland, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk was het een megahit. De hiphopcultuur van tegenwoordig hebben we dus onder andere te danken aan dit catchy nummer. Zoals we hierboven al hebben vermeld waren we erg onder de indruk van de dansmoves van deze vrouw. Wat vond jij ervan? Zie jij een familielid dit al doen? Zo ja, tag diegene dan op Facebook en vergeet het zeker niet te delen als je er net zo van hebt genoten als wij.