Ze Vonden Hem Uitgeput En Gebroken. Zijn Miraculeuze Transformatie Zal Je Shockeren.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen Sara — mede-oprichtster van de onafhankelijke reddingsorganisatie DogTag — dit verhaal deed, waren we zeer onder de indruk. Dit reddingsverhaal is niet zoals alle andere. Beaumont, een minder dan 10 maanden oude puppy, was gevonden op het hete, droge terrein van Tijuana — ernstig ondervoed, verwaarloosd en gehandicapt. Het enige wat je zag was een beetje huid en een hoop botten. Het was duidelijk dat hij in kritieke toestand was. Hij miste alle gewrichten in zijn achterpoten en had een misvormde heup en wervelkolom. Het kostte Beaumont veel moeite om vooruit te komen; hij kon zich amper nog bewegen.

De hopeloze puppy werd ontdekt door een oplettende voorbijganger genaamd Walter, die meteen actie ondernam en zoveel mogelijk Facebook berichten naar plaatselijke reddingspagina’s verzond. DogTag pikte het verhaal uiteindelijk op en snelde naar de puppy toe om hem te helpen. Ze gaven hem de naam Beaumont, wat in het Frans staat voor “mooie berg.” Sara zegt hierover: “Hij is mooi en heeft ons nu al laten zien dan hij onoverwinnelijk is, net als elke berg.”

Deze dappere hond is nu volledig aan het herstellen in het Gateway Animal Hospital onder de zorg van een orthopedisch specialist. Terwijl Beaumont geneest, wordt een zorgplan opgesteld voor toekomstige operaties en een rolstoel. Deel dit verhaal als je geraakt bent door Beaumont’s hartverscheurende redding.

Beaumont was gevonden op een parkeerplaats. Hij kon amper staan of lopen.

hond-gevonden-op-parkeerplaats

Uitgehongerd en besmet met vlooien en teken was de arme pup in slechte staat.

vlooien

Beaumond leed aan een bilaterale heup misvorming, meerdere wervel misvormingen en artritis in zijn voorste knie. Ook had hij geen gewichten meer in zijn achterpoten.

hond-geen-gewrichten

Hij werd met spoed naar het Gateway Animal Hospital gebracht waar hij werd behandeld.

hond-in-dierenziekenhuis

Kijk die twinkeling in zijn ogen! Ondanks zijn ontberingen bleef het een sterke hond.

sterke-hond

Dit prachtige reddingsteam heeft de puppy in hem naar boven gebracht!

puppy

Wat een schatje.

hond-flaporen

Prachtig om te zien hoe goed hij herstelt.

hond-herstelt-van-operatie

Het medisch team heeft geweldig werk verricht.

medische-team

Zo ziet Beaumont er vandaag de dag uit. Moeilijk te geloven dat het dezelfde hond is!

hond-vandaag-de-dag

Deel dit artikel als reddingsverhalen zoals deze je hart verwarmen!