Ze Verwijderd Make Up Van Het Gezicht Van Een Pop Met Nagellakremover. Wanneer Je Het Eindresultaat Ziet Wil Je Er Ook Een!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen ik nog klein was had ik stapels met poppen, en ik hield van iedere pop die ik had. Ik gaf ieder van hen namen en verzon er verhaaltjes bij. Ik maakte zelfs kleine maaltijden voor hen! We gingen samen op avontuur en ik was er kapot van als ik er een verloor. Mijn hart brak zodra een van mijn geliefde poppen kapot ging of kwijt was. Maar om een bepaalde reden vertelde mijn moeder me dat ik niet met Barbie poppen zou moeten spelen, maakt niet uit hoe cool het poppenhuis was. Ik begreep niet waarom, maar toen ik ouder was kreeg ik het eindelijk door.

speelgoed pop

Poppen zijn altijd al veel in opspraak geweest. Hun perfecte, ideale lichamen en overdreven makeup kunnen een groot effect hebben op de manier hoe jonge meisjes zichzelf zien. Met zulke hoge verwachtingen die geprojecteerd worden op onze dochters, hoe worden ze verondersteld zich te voelen als ze in de spiegel kijken? Moeders over de hele wereld zijn vaak bezorgd over deze situatie. Ze willen dat hun dochters leuk speelgoed hebben om mee te spelen, maar willen absoluut niet dat hun dochters problemen gaan krijgen met eigenwaarde.

Hoe geef je een klein meisje zo’n traditioneel cadeau zonder de kans dat ze zich ‘minder’ gaan voelen door het perfecte uiterlijk van deze poppen? De oplossing is lastig, maar een moeder heeft het voor elkaar gekregen om een oplossing te bedenken tegen perfectionisme bij poppen. Bekijk de onderstaande video om erachter te komen wat ze precies doet. Wees niet bang om dit artikel te delen als je jouw eigen dochter(s) met dit soort poppen zou laten spelen!