Ze Mixte Een Ei Met Brood In Een Beker, Het Resultaat Zal Je Watertandend Achterlaten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Stel, je hebt aardig wat honger gekregen rond lunchtijd maar je hebt simpelweg geen tijd of zin om iets gezonds klaar te maken. Of je komt net uit bed maar je hebt enorme haast en kan dus niet een groot, lekker en gezond ontbijt op tafel zetten.

Dan kies je liever voor makkelijke en ongezonde dingen; het is immers snel gemaakt en zoveel tijd heb je al niet. Maar wat als ik je vertel dat je iets snel kunt maken dat ook nog eens heel gezond is? Bekijk in de onderstaande video hoe Rebecca in een paar eenvoudige stappen een overheerlijke quiche in een mok creëert. Het is makkelijk om te maken, zeker als je weinig tijd hebt om te lunchen. Het idee is heel simpel.

quiche

Mix eieren, melk en boter met elkaar in een mok. Vervolgens voeg je de ingrediënten toe naar keuze en voilà! Deze heerlijke maaltijd heb je al binnen drie minuten op. Rebecca vulde haar quiche met gezonde, verse groenten, tomaat, eieren en kaas, maar wees niet bang om andere ingrediënten te gebruiken die jij lekker vindt. Misschien wel het beste aan dit gerecht is dat je niet kruimelt of viezigheid achterlaat. Schoonmaken hoeft dus niet meer! DEEL deze overheerlijke lunch met al je vrienden op Facebook!