Ze is terminaal ziek en ze kiest niet voor zware behandelingen maar voor een wereldreis!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Norma is een dame van 90 jaar oud. Ze woont in Michigan en heeft de zwaarste week van haar leven in 2015..

In die week verloor ze haar echtgenoot Leo met wie ze 67 jaar lief en leed heeft gedeeld. Slechts een paar dagen later blijkt uit een urine test dat Norma baarmoederhalskanker heeft. Ze is nog de dood van haar geliefde Leo aan het verwerken en is complete shock wanneer zo nog meer slecht nieuws krijgt. De artsen geven haar de opties die ze kan nemen voor de behandeling van haar kanker. Terwijl de artsen ingewikkelde behandelingen aan haar uitleggen dwalen de gedachten van Norma af.

Inplaats van te kiezen voor een operatie of chemotherapie maakt Norma een verrassende keuze. Ze was emotioneel uitgeput en was hard toe aan een pauze van haar normale leven. Ze kijkt de arts aan en zegt: “ik ben 90 jaar oud, en ik ga op avontuur”.

norma-2

De arts weet dat de behandelingen veel bijeffecten hebben en weet dat de behandeling niet zal garanderen dat Norma weer helemaal beter wordt. Hoewel haar reactie hem verbaast verteld hij later dat hij in haar geval precies hetzelfde zou hebben gedaan!

norma-3

Norma heeft altijd gedroomd van een grote reis. Dit is haar laatste kans om deze droom waar te maken. Nadat ze dit idee met haar zoon en de rest van haar familie heeft gesproken besluit haar zoon dat zijn moeder dit niet alleen moet doen. Hij besluit samen met haar dit avontuur aan te gaan!

norma-4

Voor 6 maanden reizen Norma en haar familie door de Verenigde Staten in een camper. En hier blijft het niet bij. Ze gaan zelfs naar China en ze makten een vlucht in een luchtballon! Gelukkig heeft Norma in deze periode gelukkig weinig last van haar ziekte.

norma-6

norma-7

norma-8

De positieve instelling en nieuwsgierigheid naar de wereld van Norma is aanstekelijk! Vergeet dit inspirerende verhaal van Norma niet te delen met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!