Ze Is Pas 15 Minuten Oud, Maar Laat Nu Al Op De Meest Brutale Wijze Zien Wie Hier De Baas Is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Papa’s kleine meisje is nog geen vijftien minuten oud en heeft nu al de brutaliteit van een tiener! Deze pasgeboren baby lag rustig uit te rusten bij zijn moeder. Haar vader legde alles vast, maar dat was niet naar de zin van de baby die dit op een subtiele manier kenbaar maakte.

Dit dolgelukkige stel was zo blij met hun pasgeboren baby dat ze het vast wilde leggen zodat iedereen mee kon genieten. In deze video zie je het schattige kindje op mama’s borst liggen. Het lijkt allemaal goed te gaan en op het eerste gezicht is er niks aan de hand, totdat ze opeens iets onverwachts doet.

baby-moeder

We konden onze lach niet meer inhouden toen we zagen wat ze deed! Ook al is dit kindje zich er niet van bewust dat ze dit gebaar maakte, voor ons blijft het hilarisch om te zien. De timing waarop ze het doet is perfect, wat de video nog grappiger maakt dan dat hij al is! We hopen dan ook van harte dat deze familie een mooie tijd tegemoet gaat samen met hun grappige, ietwat brutale maar toch prachtige dochtertje en wensen ze het beste van de wereld toe. Heb jij dit of iets dergelijks wel eens meegemaakt? Vertel het ons in de reacties en vergeet niet te delen als je net zo hard moest lachen als ons!