Ze Had Geen Idee Waarom Mensen Bloemen Aan Haar Gaven, Totdat Dit Gebeurde.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een jonge vrouw was erg in de war toen vreemde mensen haar opeens bloemen begonnen te geven op het Bonnaroo Muziek en Kunst Festival in Manchester, Tennessee. In de eerste instantie dacht ze dat al de bloemen en de aandacht niet voor haar bestemd was, maar later kreeg ze door dat het toch echt om haar draaide.

Een groep mensen begon zich om haar heen te vormen terwijl haar vriend, John Ferreira, al de hele tijd achter haar stond. Plotseling ging hij op zijn knieën en vraagde haar ten huwelijk in het bijzijn van de hele groep mensen.

ze-had-geen-idee-waarom-mensen-haar-bloemen-gaven

Vanaf dat moment werd het voor de vrouw duidelijk waarom de omstanders bloemen aan haar gaven en voor haar zongen. Een ding vroeg ze zich wel af: hoe wisten die mensen dit?! Het zit zo: John had op Reddit geplaatst dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen tijdens het festival. Veel redditors die ook naar dat festival gingen hielpen een handje mee om dit een van de mooiste dagen uit zijn leven te maken en gaven zijn toekomstige vrouw bloemen. Bekijk hieronder de hartverwarmende verhaal en vergeet niet onderaan de pagina naar de video te kijken.

John deelde flyers en bloemen uit op het festival.

flyers-bloemen

Het was een komen en gaan van vreemden die bloemen aan haar gaven.

bloemen

Een man speelde Dead Sea van The Lumineers voor haar.

muzikant

Ze had geen idee waarom dit allemaal gebeurde.

vrouw-wordt-ten-huwelijk-gevraagd

Haar vriend stond onverwachts achter haar.

vriend-vraagt-vriendin-ten-huwelijk

Hij trilt van de zenuwen.

ten-huwelijk-vragen

Op het moment dat ze hem ziet, rollen de tranen al over haar wangen.

vrouw-ziet-man

Ze zei ‘JA!’

vrouw-zegt-jawoord

Ik vind het geweldig dat de mensen die het koppel niet eens kende, toch bereid waren om ze een handje te helpen. Wij feliciteren dit kersverse koppel en hopen dat ze samen veel geluk mogen hebben!