Ze Filmt Haar Twee Erg Verlegen Kinderen. Maar Wat Ze Doen Zal Je Sprakeloos Laten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Al een aantal jaren produceert zanger en directeur Nathan Leach zijn nieuwe nummers of covers van bekende liedjes. Hij publiceert ze online, maar dankzij het duet met zijn zus Eva is hun populariteit de laatste maanden flink toegenomen. Naast het onmiskenbare muzikale talent van dit duo, raakt deze video je mede door de eenvoud van de twee muzikanten. Op het eerste gezicht lijken ze heel verlegen en onzeker, maar zodra ze beginnen met zingen zie je niks anders dan zelfvertrouwen. De blikken die ze af en toe uitwisselen zeggen eigenlijk alles.

muzikanten

Hun optreden heeft geen speciale kleding of decor nodig: zelfs in de alledaagse setting zonder teveel poespas met een cover van het nummer Hero van Family Of The Year, krijg je al kippenvel. Je zou bijna denken dat je dan naast je schoenen gaat lopen van trots, maar deze twee muzikanten blijven er heel bescheiden onder, wat ze alleen maar siert. Goed gedaan! Laten we er samen voor zorgen dat Nathan’s muziek door meer mensen gehoord wordt door de kracht van het internet te gebruiken; deel dit geweldige optreden met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...