Ze Doopte Haar Koffiemok In Deze Mysterieuze Vloeistof. Toen Ze Het Eruit Haalde? Ik Ga Dit Zo Snel Mogelijk Doen.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen deze creatieve vrouw een gewoon koffiekopje pakte, dachten we dat er niets speciaals ging gebeuren. Maar toen we eenmaal zagen wat ze er even later van gemaakt had, waren we zeer onder de indruk! Wat een simpele maar leuke manier om saaie koffiemokken op te vrolijken! We geven zelf al genoeg geld uit aan koffie, dus elke mogelijke manier om geld te besparen en nog steeds uit dezelfde vertrouwde koffiemokken te kunnen drinken is meer dan welkom. Naast dat we dit een leuke en handige tutorial vonden, vroegen we ons af hoeveel geld we gemiddeld per jaar aan koffie uitgeven. We maakten een ruwe schatting, maar waar we op uitkwamen heeft ons toch wel een beetje verrast.

koffiemok

De gemiddelde Nederlander spendeert elk jaar ongeveer €950 aan koffie. Toen we dit zagen, vroegen we ons af waar dat getal precies vandaan kwam. Maar toen we het voor onszelf gingen berekenen snapten we het beter. Als je elke dag een kopje koffie op je werk drinkt, kom je op ongeveer €17,50 per week uit. Vermenigvuldig dat getal met het aantal weken dat er in een maand zitten (4) en je komt uit op een totaalbedrag van €70 per maand. Neem dat bedrag en vermenigvuldig het met 12 (twaalf maanden in een jaar) en je komt op een bedrag uit van: €840 per jaar.

Dit is een zeer ruwe schatting omdat de een veel meer koffie drinkt en koopt dan de ander. Ben jij een echte fan van koffie? En wat vond je van de onderstaande tutorial? Laat het ons weten in de reacties onder de video. Tip: spoel door naar 1:08 als je gelijk wilt zien hoe ze dit doet.