Ze Doopte Biscuitdeeg In Hete Olie. De Reden Waarom? Ik Ren Gelijk Naar De Keuken!!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Donuts zijn een van de lekkerste traktaties op aarde. Ze mogen dan misschien niet goed voor je zijn, maar ze zijn gewoon zo lekker. Vooral wanneer ze warm uit de oven komen. En wanneer de vulling eruit loopt bij je eerste hap? Mmmm… Oké, nu heb ik honger. Maar wat als ik je vertel dat je die lekkere donuts gewoon zelf thuis kunt maken? Zou je daar niet van smullen? En wat als ik je vertel dat je ze al in minder dan drie minuten gemaakt hebt? Ben je al naar de keuken aan het rennen? Ik wel!

zelf-donuts-maken

In de onderstaande video, gemaakt door POPSUGAR Food, zie je hoe je binnen no time zelf overheerlijke donuts maakt. Het enige wat je nodig hebt is biscuitdeeg, olie om te bakken en een 1/4-kopje suiker. Je kunt een heleboel extra toppings toevoegen als je dat wilt, maar als je gewoon de ‘normale’ donuts wilt maken, dan is het bovenstaande alles wat je nodig hebt.

Zo maak je het: maak een pakje biscuitdeeg open en snijd elke biscuit in vier gelijke delen. Vervolgens leg je elke portie van het biscuitdeeg in de hete olie en laat je het bakken voor ongeveer 3 minuten. Je kunt dit doen in een grote pan op het fornuis of in een frituurpan. Nadat ze drie minuten gebakken zijn en een goudbruin kleurtje hebben gekregen, haal je ze uit de olie en leg je ze op een papieren keukenrol om ze minder vet te maken. Ten slotte leg je ze in een kom, voeg je de suiker toe en rol je ze in. Zo gemakkelijk is het! Ging het te snel? Bekijk hieronder de video. Ideaal voor als je dit zelf wilt maken!